Over Servaas

Bij Servaas Hair Beauty CitySpa vind je een team van professionele hair en beautyspecialisten met liefde voor het vak. Want alleen daarmee kunnen we zorgen voor de service die we bieden. Die draait bij ons om kwaliteit in wat we doen: haarverzorging, huidverzorging, manicure, pedicure en wellnessbehandelingen. Altijd op de hoogte van de trends en nieuwe producten en technieken. Zo kunnen we het mooiste in de mens naar voren halen. Jou laten stralen en met zelfvertrouwen de deur uit laten stappen.

We snappen dat je ook wel eens druk bent. Daarom hebben we ruime openingstijden. Loop je gemakkelijk binnen voor behandelingen die we op elkaar afstemmen, en als het kan tegelijkertijd doen. Online kun je op elk moment een afspraak maken. Zo maken we Beauty Hair en CitySpa een moment van ontspanning binnen jouw drukke agenda.

Our Team

Ons team bestaat uit haarspecialisten en specialisten in huidverbetering, pedicure, manicure en massage. De frontmanagers zorgen ervoor dat jouw afspraak goed ingepland wordt en staan klaar voor al je vragen.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent:
Top stylisten, junior stylisten, servicemedewerkers, schoonheidsspecialisten.
Loop gerust binnen of stuur een e-mail met je motivatie en C.V. naar info@servaas.nl

 

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8:30 t/m 18:00
Woensdag 8:30 t/m 21:00
Donderdag 8:30 t/m 21:00
Vrijdag 8:30 t/m 18:00
Zaterdag 8:30 t/m 17:00
Zondag* 12:00 t/m 17:00

*De eerste zondag van de maand

Contact

Afspraken maken kan bij ons in de salon, online, via www.servaas.nl of telefonisch. We zien je graag.

Oudenoord 285
3513 EP Utrecht
030 – 271 71 59
info@servaas.nl

Maak Afspraak

Bereikbaarheid

Advies route auto:
Rijd via de Bilt (Kardinaal de Jongweg) of Maarssen (A2 afslag 6/ N230) Utrecht in, zo omzeil je de drukte van de binnenstad en zijn wij goed bereikbaar.

Vermijd afrit 7 en 8 van de A2 (Graadt van Roggenweg en Vleutenseweg), het Westplein, de Daalse Tunnel, Paardenveld en de Weerdsingel. Vanwege de aanleg van de Catharijnesingel en bijbehorende wegwerkzaamheden kan het hier erg druk zijn.

Trein & Bussen
Vanaf Utrecht Centraal Station kun je de volgende buslijnen nemen die bij ons voor de deur stoppen, halte Oudenoord:

3 – 4 – 5 – 6 – 27