Jouw relax moment midden in Utrecht

Het begint bij ontspanning. Je verzorgde huid, glanzende haar en een energiek lijf. Jouw relaxmoment is ons uitgangspunt. Bij Servaas Hair Beauty CitySpa kies je een totaalbehandeling of combineer bijvoorbeeld  knippen en manicure, Make Up en pedicure of een huiddiagnose en behandeling bij de huidspecialist. Het kan allemaal. Ons team van topstylisten, beauty specialisten, pedicures, manicures, masseuses en de huidtherapeut staan voor je klaar.

9.5 / 59 beoordelingen
 100% van onze klanten beveelt ons aan

Annuleren

Door je verhindering tijdig aan ons door te geven, voorkom je dat onze topstylist/ schoonheidsspecialist onnodig op je wacht. Tevens stel je ons in staat om iemand anders te helpen in jouw plaats. Tijdens onze openingstijden kun je dit telefonisch doorgeven op nummer 030-2717159. Buiten onze openingstijden kun je je verhindering per e-mail aan ons doorgeven naar info@servaas.nl

Je kunt de afspraak uiterlijk 24 uur van te voren annuleren of verzetten door telefonisch contact met ons op te nemen, dan kijken wij graag met je mee voor een nieuwe afspraak.

Je ontvangt automatisch een e-mail ter herinnering van de afspraak. Het is een extra service die wordt aangeboden. Mocht het een keer voorkomen dat je geen herinnering van ons ontvangt, betekent dit niet dat de afspraak niet door gaat. Indien je een herinnering niet op prijs stelt kun je dit doorgeven bij je volgende bezoek.