Bride and Groom

Op je grote dag wil je alleen maar bezig zijn met elkaar en de liefde. Uiteraard doe je dit in stijl. Begin je dag alleen of met je gezelschap bij Servaas Hair Beauty CitySpa. Onder het genot van een heerlijke kruidenthee start je ontspannen jouw dag en word je tot in de puntjes verzorgt. Je make-up, bruidskapsel, handen en voeten, je kunt bij ons terecht voor het complete pakket. Wij laten je stralen.

 

Bride

Op jouw grote dag moet alles kloppen en perfect zijn. Daar helpen wij je graag bij. We maken dan ook ruim van te voren een afspraak voor een try-out. Je wensen voor haar en make-up worden besproken en uitgevoerd.  Zo maken onze professionals van jou een droombruid. Je sluier, bloemen of andere accessoires zijn bij ons in goede handen.

Leuk om met je vriendinnen een Pre Wedding Party te boeken: een combinatie van de BrowBar voor de perfect gestylde wenkbrauw, een mini pedicure en mini manicure incl. het lakken van de nagels. Natuurlijk onder het genot van een Latte Macchiato of een heerlijk wijntje bereiden jullie je alvast voor op de grote dag!

Groom

Ook aan de bruidegom is gedacht, want jij wilt natuurlijk op jouw huwelijksdag er perfect uitzien, naast jouw stralende bruid. Een manicure geeft jou mooi verzorgde handen, je voeten verzorgen we met een pedicure. En onze topstylisten zorgen voor de perfecte coupe. Op de dag zelf perfectioneren we de contouren en stylen je haar.

 

 

 

 

Bruidsarrangement

 • Bruidsarrangement (alles inbegrepen)
  vanaf
  310,00
 • Party Prep voor bruidsgezelschap
  vanaf
  60,00
 • Party Prep en Make-up voor bruidsgezelschap
  105,00
 • Bruidsmake-up
  95,00
 • Bruidegom arrangement
  74,50