Bride and Groom

Op je grote dag wil je alleen maar bezig zijn met elkaar en de liefde. Uiteraard doe je dit in stijl. Begin je dag alleen of met je gezelschap bij Servaas Hair Beauty CitySpa. Onder het genot van een heerlijke kruidenthee start je ontspannen jouw dag en word je tot in de puntjes verzorgt. Je make up, bruidskapsel, handen, voeten, je kunt bij ons terecht voor het complete pakket. Wij laten jullie stralen.

 

Bride

Op jouw grote dag moet alles kloppen en perfect zijn. Daar helpen wij je graag bij. We maken dan ook ruim van te voren een afspraak voor een try-out dag. Je wensen voor je haar en make-up wordt besproken, ideeën gespard en uitgevoerd.  Zo kun je je op de dag zelf met vertrouwen overgeven aan ons professionele team en we van jou een droombruid maken. Je sluier, bloemen of andere accessoires zijn bij ons in goede handen.

Leuk om met je vriendinnen een Pre Wedding Party te boeken: een combinatie van de BrowBar, de perfect gestylde en geverfde wenkbrauw, een mini pedicure en mini manicure incl. het lakken van de nagels. Natuurlijk onder het genot ven een Latte Macchiato of een wijntje bereiden jullie je alvast voor op de grote dag!

Groom

Ook aan de bruidegom is gedacht, want jij wilt natuurlijk op jouw huwelijksdag er perfect uitzien, naast jouw stralende bruid. Een manicure geeft jou mooi verzorgde handen, je voeten kunnen we verzorgen met een pedicure en natuurlijk moet je haar perfect zitten op jullie grote dag. Kom een week van te voren je haar laten knippen en op de dag zelf krijg je een ontspannende hoofdhuid massage en perfectioneren we de contouren en stijlen we je haar.

 

 

 

 

Bruidsarrangement

 • Bruidsarrangement (alles inbegrepen)
  vanaf
  320,00
 • Party Prep voor bruidsgezelschap
  vanaf
  53,50
 • Party Prep en Make-up voor bruidsgezelschap
  93,50
 • Bruidsmake-up
  71,00
 • Bruidegom arrangement (knippen en op de dag zelf was massage en contouren perfectioneren)
  67,00