Color & Shape

Wij kleuren en permanenten met de nieuwste technieken en de beste producten voor een zo mooi en gezond mogelijk resultaat voor je haar. Healing Color van  L’ANZA is de enige haarkleur die herstelt, verzegelt en beschermt. De beste basis voor de mooiste kleur is haar dat zo gezond mogelijk is. De Healing Color lijn verbetert de conditie van het haar, optimaliseert de hechtingen van de kleur én voorkomt dat de kleur vervaagt. Wij koesteren mooi en gezond haar!

Color technieken

Voor welke techniek ga jij? Babylights voor een hele fijne natuurlijke look. Een Balayage voor een sun kissed kapsel of juist voor een winterse look. Een Ombre-kleuring, dit is een extremere versie van de Balayage met een groter kleurcontrast. En voor wie echt iets bijzonders wilt is er de Hidden Color techniek, hierbij worden er in een lage zijscheiding een aantal kleuren ingezet, dit kun je dus showen op het geschikte moment. Denk aan haarkleuren als: Fuchsia, Silver en Peach.

Onze kleurspecialisten luisteren naar jouw wensen en adviseren wat het beste daarbij past. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

 

Color en Grey

Grijs worden is een natuurlijk proces en zeker charmant. Maar wil je dit proces nog even uitstellen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met de beste producten verzorgen wij je haar en zorgen voor een optimale grijsdekking. Wij gebruik de Color Attach serie van L’ANZA tijdens het kleuren.

Een natuurlijk resultaat zonder grijze haren voor vrouwen en mannen.

Color

 • Uitgroei kleuren
  vanaf
  55,00
 • Kamstrainen
  vanaf
  58,40
 • Folie Coupe Soleil
  vanaf
  104,40
 • Balayage
  vanaf
  117,90
 • Balayage + toner
  vanaf
  166,40
 • Permanent incl. knippen en fohnen
  vanaf
  198,30