Curls

Worden jouw krullen nog op dezelfde methode geknipt als steil haar? Krullend haar heeft juist een specifieke behandeling nodig: CurlSys, een revolutionaire methode voor het knippen van krullend haar. Wij hebben deze methode van Brain McLean geleerd. Een techniek waarbij we ieder gewenst kruleffect kunnen maken. Wij zijn super enthousiast!

 

Curl Specialist

Elke krul is anders, maar met onze speciale Curlsys techniek krijg je altijd een verbluffend mooi effect.
Heb je wilde krullen dan krijg je ze weer onder controle.  Of heb je weinig zichtbare, maar van nature aanwezige krullen; deze komen weer tevoorschijn. Fijn krullend haar krijgt body door 2x zo veel volume.

Bij het CurlSys knippen gebruiken we niet alleen verschillende nieuwe technieken, we knippen ook met speciale CurlSys scharen. Hiermee knippen we in de natuurlijk vallende bundel, links én rechtshandig, waardoor de  krullen aan beide kanten van het gezicht gelijk vallen. Met als resultaat een glanzend en luchtig vallende, bounzy krul.
Na het bespreken, doen wij eerst een haar-rektest en een aangepaste, herstellende wonderkuur, we knippen de basislijn en daarna bundel voor bundel de krullen met de speciale techniek.  Tijdens het drogen met de diffuser fixeren we je krul, met als resultaat een prachtige bos. Onze Curlsys specialisten zijn apart getraind en super enthousiast. We laten je stralen!

CurlSys favourits

Als gespecialiseerde krullenkapper hebben we natuurlijk ook een aantal producten waarvan wij vinden dat iedere krullenbol deze in huis moet hebben. En dat zijn bijvoorbeeld:

 • Beautypillow van satijn: Slaap je mooi! Satijnen kussenslopen hebben een verzorgende werking voor Haar & Huid:
  Wakker worden met een glanzende haren zonder klitten of pluizenbol, je haar blijft beter in model en het kussensloop voorkomt gespleten haarpunten.
 • CurlSys kam: de juiste tandbreedte om je krul zo mooi mogelijk te bundelen.
 • Texture cream van L’ANZA: Styling cream voor ongekende ondersteuning met flexibele beweging, het haar voelt luchtig en prettig aan. Geeft textuur, volume en glans.
 • Diverse shampoos en conditioners van L’ANZA en Moroccan Oil. De basis voor mooi vallende krullen.
 • Curl Defining Cream van Moroccan Oil: Deze ultra soepele haarcrème is speciaal ontwikkeld voor natuurlijk golvend en krullend haar. De ontwarrende eigenschappen van de formule zorgen voor perfect gesepareerde krullen, die uitzonderlijk veel veerkracht hebben en optimaal in vorm blijven! De Curl Defining Cream zorgt eenvoudig voor nóg meer volume, controle én glans. Bovendien is deze haarcrème vocht-bestendig zodat je tegen elke weeromstandigheden bent beschermt!

 

Specials

 • CurlSys for Her
  90 min
  97,50
 • CurlSys for Him
  75 min
  82,50