L’ANZA

L’ANZA Healing Style-lijn, producten om je haar te föhnen, krullen of stylen, is de ‘feel good’ voor je haar. Niet alleen zie je er fantastisch uit, je haar wordt er ook beter van. Elke keer als jij het styled! De formules van L’ANZA Healing Style bevatten een geniale combinatie van geavanceerde technologieën en natuurlijke ingrediënten. L’ANZA’s bekende Keratin Healing System herstelt jouw haar en geeft het zijn natuurlijke glans en souplesse terug. Speciale kleurbescherming verzegelt jouw haarkleur en voorkomt verbleken. UVA-, UVB- en UVC-bescherming behoedt je haar tegen beschadigingen door de zon. Thermal Guard beschermt tegen de hitte van stylings-apparaten. Botanische extracten uit het regenwoud geven jouw haar natuurlijke glans en versteviging, zonder het te verzwaren. Hiermee creëert Healing Style de perfecte basis voor een perfecte styling. Jouw haar blijft absoluut langer en beter in model!

L’ANZA Haarherstelkuur

Deze kuur kan worden gezien als het meest intensieve masker van L’ANZA, een algehele APK kuur voor het haar. Deze wonderkuur zorgt in 15 minuten voor een nieuwe opbouw van beschadigd haar met als resultaat: gezond en glanzend haar. Je haarkleur is langer houdbaar en je haar is makkelijker te stylen.

Met het gepatenteerde Keratine Bond System, natuurlijke proteïne en botanische kruiden, in al zijn produkten, biedt L’ANZA prachtig verzorgd en gezond haar en een door en door gezonde hoofdhuid. De beste start maak je met de kuurbehandeling in de salon. Na deze kuur inclusief rek-test adviseren wij je over hoe het resultaat van de kuur thuis voort te zetten. Wij staan 100% achter onze kwaliteitsproducten.  Maak een afspraak of kom gewoon binnen voor advies.

S.O.S. Emergency Service

Deze versterkende behandeling is voornamelijk gericht om de kracht in het haar en de glans op het haar terug te brengen. Geeft het haar een sterker gevoel en een boost, na bijvoorbeeld vakantie zon, veel zwemmen of overmatig gebruik van stijltang en/of föhn.

Olaplex: een ontdekking van formaat!

Beschadigd haar gezonder maken voor én tijdens jouw haarkleuring?! Dankzij de nieuwe technologie zorgt Olaplex ervoor dat de breuken van de zwavelbruggen hersteld kunnen worden. Door chemische, thermische en mechanische behandelingen, zoals stylen en blonderen van het haar, worden deze verbroken, waardoor het haar kwetsbaar wordt. Olaplex helpt beschadigingen te herstellen en te voorkomen, je haar wordt gerepareerd en kan zonder zorgen geverfd worden. Deze Treatment kan als losse behandeling worden geboekt of aan de (ont)kleuring worden toegevoegd. Combineer thuis de Olaplex treatment, shampoo en conditioner met onze satijnen Beauty Pillows. Wij zorgen voor jouw haar.

Hoofdhuid Ceremonie

Drukpunt massage van de hoofdhuid, voor een gezonde hoofdhuid, doorbloeding en ontspanning.

Metamorfose

Ben je toe aan een nieuwe look? Wij knippen en kleuren je haar, epileren je wenkbrauwen en finishen met een mooie make-up. Een nieuwe jij als resultaat!

 

Specials

 • L’anza Haarherstelkuur
  20,00
 • Olaplex
  vanaf
  39,50
 • SOS kuur
  26,00
 • Hair Spa
  vanaf
  37,00