IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN SUMMERPROOF

20-06-2019

Ze komen er weer aan: de zonnigste dagen van het jaar. Ben jij al summerproof? Lees hoe je in 3 stappen helemaal klaar bent om te stralen deze zomer.

Stap 1: bescherm jezelf tegen huidveroudering

Fijn hè, die zon. Geniet ervan.
Maar wat minder fijn is, dat zijn de UV-stralen die erbij horen. Die straling veroorzaakt zelfs meer dan 80 procent van de rimpels, van de pigmentvlekken én van de verminderde huidelasticiteit. Tuurlijk, authentiek is prachtig. Maar er is een grens. Bescherm jezelf daarom goed tegen jouw vriend de zon. Gebruik een kwaliteitsproduct. Geloof ons: je bent het meer dan waard. Dat kwaliteitsproduct hebben wij voor jou in huis. We adviseren je met liefde. Jouw vriend de zon: wel de lusten, niet de lasten

Stap 2: spot je voeten

Sandaaltjes, espadrilles, teenslippers of bloot: deze zomer mogen je voeten gezien worden. Wij weten namelijk zéker dat ze prachtig zijn, die voeten van jou. Lak dus niet alleen die mooie nagels van je, maar verzorg ook je hielen, je tenen en je wreef. Verwijder het eelt dat je teveel hebt, masseer de wreef in met een voetenscrub en verzorg je nagelriemen. Wanneer heb jij voor het laatst een complete voetverzorging gehad? We love your feet!

Stap 3: zinderend zomerhaar

Je zorgt goed voor je huid. Je hebt voldoende aandacht voor je voeten. De kroon op de zon is zinderend zomerhaar. Daarmee begin je het liefst vóór je vakantie. Of nog beter: voordat de terrassen vol zitten, de sangria rijkelijk stroomt, de paella in de pan ligt. Zinderend zomerhaar begint natuurlijk met een goed kapsel. De perfecte look én kleur kiezen we samen met jou, als je dat wilt. Wat vind je van een natuurlijk wave met een honingtint? Of een iets langere bob met een subtiele koraalkleur? Of sexy lokken in een waterval-model? Jij kiest. Maar hoe dan ook: deze zomer ben jij de mooiste. Deal?

STAY COOL THIS SUMMER 
MET SERVAAS