HEY LEUKERD! OP ZOEK NAAR EEN TOFFE BAAN?

Solliciteer direct:

  • Startbonus €500,-

  • Om de zaterdag vrij

  • Bonusregeling

  • Doorgroeimogelijkheden

 

ALLROUND HAARSTYLIST / TOPSTYLIST

COLOR SPECIALIST

BOL / BBL JUNIOR HAARSTYLIST

SCHOONHEIDSSPECIALIST / PEDICURE

SERVICE MEDEWERKER


Wij: SERVAAS Hair Beauty CitySpa is een uniek totaalconcept, een begrip in Utrecht op een unieke locatie in het centrum van de stad. Onze topstylisten, beautyspecialisten, pedicure, manicure, masseuses en huidtherapeuten zorgen ervoor dat onze klanten van top tot teen verzorgd de deur uit gaan.

Het team achter SERVAAS is heel divers. Wat we allemaal gemeen hebben is hart voor het vak en voor de zaak. Dat voel en zie je aan alles.

Jij: Dankzij jou gaat jouw klant met zelfvertrouwen de deur uit. Jij laat iemand de mooiste versie van zichzelf zien. Jij zet je in voor die ultieme klantbeleving.

Samen: Samen vormen we een team en helpen elkaar. Samen werken we hard om onze doelen te halen. Samen hebben we het gezellig en samen creëren wij een fijne werkomgeving.

Zelfstandig werken in teamverband, successen groots vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten. Zo ziet jouw baan er straks uit.

Jouw rooster bepalen we samen, beloning boven CAO mèt aantrekkelijke bonusregeling en heerlijke extraatjes, doorgroeimogelijkheden in verschillende specialismen.

Dàt is werken bij SERVAAS.