SERVAAS, The Best Company to Work For!

Wij: SERVAAS Hair Beauty CitySpa is een uniek totaalconcept en al 60 jaar een begrip in Utrecht. Sinds 7 jaar bevindt SERVAAS zich op een unieke locatie in het centrum van de stad. Door verschillende behandelingen te combineren, bijvoorbeeld knippen en een ontspannende gezichtsbehandeling, gaan onze klanten van top tot teen verzorgd de deur uit.

Het team achter SERVAAS is heel divers. Je vindt bij ons collega’s van 16 jaar tot 50+.

Jarenlange ervaring en nog schoolgaand, creatief en uitdagend maar ook traditioneel. Wat we allemaal gemeen hebben is hart voor het vak en voor de zaak. Dat voel en zie je aan alles.

Jij: Dankzij jou gaat jouw klant met zelfvertrouwen de deur uit. Jij laat iemand de mooiste versie van zichzelf zien. Jij zet je in voor die ultieme klantbeleving.

Samen: Samen vormen we een team en helpen elkaar. Stel je voor dat je na school meteen de ervaring kan opdoen die de rest van je veelbelovende carrière zal vormen?

Of je ervaring en kennis overdragen aan de junioren?

Zelfstandig werken in teamverband, successen groots vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten. Zo ziet jouw baan er straks uit.

Fulltime of parttime, een marktconform salaris mèt aantrekkelijke bonusregeling en heerlijke extraatjes, doorgroeimogelijkheden in verschillende specialismen.

Dàt is werken bij SERVAAS.

Geïnteresseerd? Lees snel verder…